Audit systémov manažérstva - Bílý, Matej
Vymedzenie základných pojmov: audit, dôkaz auditu, auditor a program auditu . Zásady procesu auditu. Manažérstvo programu auditu. Zodpovednosť za zdroje, postupy a program auditu. Príprava na audítorské činnosti. Realizácia auditorských činností. Ukončenie auditu.