Jak začít s benchmarkingem? - Nenadál, Jaroslav
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Hodnotenie pripravenosti organizácie k benchmarkingovému projektu. Výber, resp. návrh vhodného modelu benchmarkingu. Základné etapy benchmarkingu.