Význam odpovědného managementu pro kvalitu procesů a produkce - Szurman, Robert
Vedúca úloha v systémoch manažmentu kvality. Rozhodovanie a zodpovednosť v procesoch riadenia. Zodpovednosť manažmentu a kvalita produkcie.