ITIL prostriedok riadenia a kvality služieb - Bróska, Michal
IT služba ako tvorca pridanej hodnoty. Parametre kvality IT služieb. Rámec pre poskytovanie kvalitných IT služieb. Aplikácia odporúčaní ITIL pri riadení IT organizácie.