Aktuálny a očakávaný vývoj cien nehnuteľností na bývanie - Cár, Mikuláš
Všeobecné súvislosti vývoja cien nehnuteľností na bývanie. Trendy na Slovensku. Regionálny pohľad vývoja cien nehnuteľností na bývanie na Slovensku. Možný vývoj cien nehnuteľností na bývanie na Slovensku.