Vývoj menových agregátov v prvom polroku 2009 - Beka, Ján
Pohľad na základné trendy vo vývoji hlavných zložiek menového agregátu M3 a jeho protipoložiek v prvom polroku 2009 na Slovensku podobných spôsobom, ako ich analyzuje ECB za celú eurozónu.