Statistical Analysis of Business Subjects in the European Union - Sodomová, Eva
Nefinančná podniková ekonomika. Structural business statistics (SBS). Malé a stredné podniky a zamestnanosť v krajinách Európskej únie. Malé a stredné podniky a pridaná hodnota. Malé a stredné podniky a produktivita práce. Eurobarometer a malé a stredné podniky.