Pošta prechádza digitalizáciou
Slovenská pošta spustila v poslednom období niekoľko digitálnych noviniek. Piliermi projektu digitalizácie sú automatizácia pôšt, nová elektronická služba e-SIPO a elektronický komunikačný portál, ktorý je súčasťou prostredia na sprostredkovanie služieb e-governmentu.