Strategické vízie vo vývoji slovenského poľnohospodárstva - Becík, Stanislav
Stratégia rozvoja poľnohospodárstva sa stala súčasťou Stratégie rozvoja Slovenska do roku 2015. Rozvoj produkčne výkonného pôdohospodárstva a dostupnosť potravín pre obyvateľstvo je štátnym záujmom SR. Autor definuje opatrenia a nástroje politík a požiadavky na podnikateľské subjekty, ktoré sú cestou na dosiahnutie priorít stratégie.