Zmeny v metodike vykazovania obeživa a jej vplyv na menový agregát M3 - Šteflíková, Natália
Eurobankovky a emisia bankoviek v eurosystéme. Vplyv zmeny v metodike vykazovania obeživa na menový agregát M3. Hotovostný obeh na Slovensku v roku 2008 a po zavedení eura.