Regionálne rozloženie priamych zahraničných investícií a odvetvový aspekt - Táncošová, Judita
Význam PZI z hľadiska ich teoretického vymedzenia a upriamenie pozornosti na niektoré teórie PZI, ktoré sú aplikovateľné z hľadiska regionálneho a odvetvového aspektu aj v SR. Realizácia tohto zámeru si vyžiadala skúmanie viacerých zahraničných publikácií, analyzovanie rôznych teoretických prístupov, ktoré tvoria teoretické východisko v predloženom príspevku.