Indikátory nerovnovážnych ekonomických stavov agropodnikateľských subjektov - Hudáková, Monika
Determinanty vonkajších a vnútorných ekonomických nerovnováh v poľnohospodárskych subjektoch. Indikátory trvalo udržateľného rozvoja a štandardy hospodárskej prosperity podnikateľských subjektov.