Ekonomické vzdelávanie v simulovaných podmienkach cvičných firiem - Potisková, Ingrid
Informačno - komunikačné technológie (IKT) v procese vzdelávania. Cvičné firmy ako jeden z inovatívnych prístupov výučby. The marketplace global competition - progresívny tréningový systém. Scenár cvičnej firmy. Prínos vzdelávania cez cvičnú firmu. Elektronické vzdelávanie.