K významu antropologických východískk pre politickú vedu - Zálešák, Tomáš
Predmet politickej vedy. Prirodzenosť človeka a prirodzenosť politickej obce. Kontinuita a premenlivosť v politickom priestore. K novému uchopeniu významu politickej vedy.