Územná diferenciácia rastu produktivity práce v poľnohospodárstve - Storoška, Michal
Článok sa zaoberá vývojom produktivity práce v subjektoch okresu Detva.Výsledky 14-ročného vývoja sú porovnávané s výsledkami poľnohospodárskej prvovýroby SR. Kvantifikuje jednotlivé prvky sledovanej produktivity práce v oblasti výnosov, tržieb a počtu zamestnancov. Ukazuje, či tento rast je v súlade s vývojom v SR.