Poistenie poľnohospodárskych rizík - Čejková, Viktória
Efektívnosť vynakladania finančných prostriedkov v poľnohospodárskom sektore. Otázka poistnej ochrany sa vyskytuje ako jeden z aktívnych nástrojov v oblasti riadenia rizík.V článku sa uvádzajú niektoré možnosti a spôsoby krytia poistných rizík. Ich cieľom je oboznámiť odbornú verejnosť s druhmi rizík v poľnohospodárstve. Uvedené sú aj poistné produkty na krytie uvedených rizík v komerčných poisťovniach v SR.