Možnosti odbytu slovenských agropotravinárskych výrobkov na medzinárodných trhoch - Matošková, Dagmar
Hodnotenie potenciálnych predpokladov a reálnych možností úspešného odbytu slovenských agropotravinárskych výrobkov na medzinárodných trhoch. Napriek zvýšenej dotačnej podpore po vstupe do EÚ a plnej liberalizácii obchodu máme z hľadiska konkurencieschopnosti značné rezervy. Kľúčové oblasti ovplyvňujúce v súčasnosti agropotravinársky zahraničný obchod SR.