Ekonomika potravinárskeho priemyslu a ceny potravín - Krížová, Slávka
Analýza ekonomicko-finančnej situácie podnikov potravinárskeho priemyslu a ich jednotlivých výrobných odborov. Analýza vývoja spotrebiteľských cien potravín na Slovensku i v EÚ v dôsledku hospodárskej a potravinovej krízy. Faktory, ktoré môžu ovplyvniť súčasný celkový nárast, resp. pokles spotrebiteľských cien potravín v SR a následné priblíženie cenových úrovní potravín v SR krajinám EÚ, s ktorými sú vzájomne komparované.