Rola ľudských zdrojov v znalostnej ekonomike - Sojka, Ladislav
Stratégia riadenia ľudských zdrojov. Implikácie pre personálny manažment. Plánovanie ľudských zdrojov. Spôsob vykonávania analýz práce. Dizajn pracovísk. Techniky používané v rámci redizajnu práce. Kompetencie. Nástroje groupweru. Manažment talentov. Výberový proces. Odmeňovanie. Manažment výkonnosti.