Je machiavelistická inteligencia novým konceptom ako definovať úspešné vodcovstvo? - Uriga, Ján
Vymedzenie konceptu machiavelizmu. Machiavelistická inteligencia z evolučného hľadiska a z hľadiska sociálneho správania sa. Vybrané štúdie výskumu machiavelizmu. Machiavelizmus a leadership.