Ako prekonať krízu - Živčicová, Eva
Vymedzenie pojmov záťaž a psychická záťaž. Stupne psychickej záťaže. Fázy vyrovnávania sa s psychickou záťažou. Spôsoby vyrovnávania sa so záťažou. Pozitívne emócie ako zdroj zvládania psychickej záťaže.