Zásada rovnakého odmeňovania žien a mužov v práve EÚ - Puškáčová, Zora
Vývoj komunitárneho práva v oblasti rovnakého odmeňovania mužov a žien. Vybraná judikatúra v období od založenia Európskeho spoločenstva až po Amsterdamskú zmluvu. Primárne právo EHS - význam článku 119 Zmluvy o Európskom hospodárskom spoločenstve.Sekundárne právo EHS. Judikatúra ESD.