Regulace ratingových agentur - Sůvová, Helena
Návrh Európskej komisie, ktorý zavádza reguláciu a dohľad úverových ratingových agentúr na úrovni Európskej únie. Úloha ratingu na finančnom trhu. Podstata novej regulácie. Predchádzajúce diskusie ohľadne regulácie.