Diskriminácia na pracovisku - Valčuhová, Janka
Spôsoby diskriminácie, čo sa považuje za diskrimináciu na pracovisku. Zásada rovnakého zaobchádzania v pracovnoprávnych vzťahoch, výnimky. Zamestnanec má právo podať zamestnávateľovi sťažnosť v prípade porušenia rovnakého zaobchádzania a tiež, zamestnávateľ má povinnosť odpovedať zamestnancovi bez zbytočného odkladu, zjednať nápravu a upustiť od takéhoto konania.