Moderní nástroje změn ve zdravotnictví v evropských státech - Roubal, Tomáš
Problematika rastu chronických ochorení ako aj možností ich liečby. Zmeny v štruktúre poskytovania liečby, posilnenie roly samotných pacientov a presun kompetencií medzi jednotlivými zdravotníckymi profesiami. Príklady implementácie zmien vo vybraných európskych krajinách (Veľká Británia, Švédsko, Taliansko, Nemecko).