Formy organizačných štruktúr - Poniščiaková, Oľga
Štandardná pyramídová organizačná štruktúra. Pružné formy organizačných štruktúr, základné charekteristiky, základné typy. Špecifiká implementácie a fungovania pružných štruktúr. Možnosti využitia informačných technológií pri manažmente pružných, projektovo orientovaných štruktúr.