Procesne riadený podnik - Hrašková, Dagmar
Prechod podnikov od funkčného usporiadania na procesné. Funkčný a procesný systém riadenia, základné rozdiely. Podniková kultúra a organizácia práce v procesne riadenom podniku. Riadenie procesov však na riadenie organizácie nestačí.