Zodpovednosť za škodu pri výkone verejnej moci - Kašiar, Ján
Právne normy Slovenskej republiky. Výkon verejnej moci. Príčiny vzniku škôd spôsobených pri výkone verejnej moci. Charakteristika nezákonného rozhodnutia. Nesprávny úradný postup. Výluky z práva náhrady škody. Uplatnenie náhrady škody. Regresná náhrada. Evidenciu všetkých žiadostí o náhradu škody vedie Ministerstvo financií SR.