Elektronické služby verejného obstarávania - Hrašková, Dagmar
Národný projekt Elektronické služby verejného obstarávania. Vybudovanie nových, plne integrovaných informačných systémov. Ukazovatele projektu. Oprávnené aktivity projektu. Oprávnené výdavky projektu. Neoprávnené výdavky projektu. Realizácia projektu. Podmienky poskytnutia finančnej podpory.