Uznávanie neformálneho a informálneho vzdelávania - Dolník, Peter
Neformálne a informálne vzdelávanie - nevyhnutná súčasť celoživotného vzdelávania. Skupiny obyvateľov, pre ktorých je určené neformálne a informálne vzdelávanie. SWOT analýza stavu neformálneho a informálneho vzdelávania a učenia sa na Slovensku. Šesť systematických krokov, ktoré môžu pomôcť vytvoriť na Slovensku sieť pre uznávanie neformálneho a informálneho vzdelávania sa.