Obchodovať férovo Fair trade - partnerstvo medzi výrobcom a spotrebiteľom - Mittelmann, Zuzana
Pojem Fair trade - spravodlivý obchod. Hlavné pravidlá Fair tradu. Alternatívny prístup ku konvenčnému obchodovaniu. Ponuka garancie. Fungovanie Fair tradu. Fair trade u nás a vo svete. Organizácie podporujúce Fair trade procesy.