Biznis organizmov, Malý princ a Malý strom - Burák, Emil
Robiť dlhodobo úspešné obchody si vyžaduje človeka, ktorý má pozitívny vzťah k ľuďom. Dobrý obchodník dokáže ľahko odhadnúť nálady, predvídať reakcie a vie perfektne komunikovať. Veľa múdrostí a poučenia ponúkajú dve nezabudnuteľné knihy - Malý princ a Malý strom. Úryvky z kníh a aplikácia v živote.