Hodnotenie je firemný sviatok - Uriga, Ján
Systémy hodnotenia zamestnancov - čoraz významnejší nástroj pre tvorbu a riadenie firemnej kultúry. Hodnotenie podľa cieľov. Hodnotenie kompetencií. Hodnotenie podľa výkonu. Funkcie hodnotenia pracovníkov.