Školské výchovno-vzdelávacie zariadenia - Melcerová, Eva
Reforma školského systému v školskom roku 2008/2009 - "premena tradičnej školy na modernú". Koncepcia Milénium. Transformácia slovenského školstva. Obsahová transformácia. Vytvorenie legislatívnych noriem. Výchovný program. Výchovno-vzdelávacie zariadenia. Osobná ochrana vychovávateľa. Materiálno-technické vybavenie školských zariadení.