Minimálna mzda je zrnko v škodách finančnej krízy - Hölcz, Róbert
Finančná kríza a pomoc národných vlád finančnému sektoru. Minimálna mzda - jedna z kategórií hospodárskej politiky štátu. Návrh odborov na zachovanie minimálnej mzdy pre budúci rok na súčasnej úrovni. Rozhodnutie premiéra SR ohľadne minimálnej mzdy na budúci rok. Negatívne dôsledky zvyšovania minimálnej mzdy.