Poradenské služby v pôdohospodárstve
Vytvorenie pôdohospodárskeho poradenského systému (PPS). Odborné poradenstvo. Činnosť poradenstva. Regionálne poradenské centrá. Systém poradenských služieb. Vývoj a špecializácia v pôdohospodárstve. Pôdohospodársky poradenský systém SR. Rezortné inštitúcie. Činnosť, vzdelávanie pôdohospodárskeho poradcu. Finančná podpora PPS zo strany štátu. Internetový portál www.agroporadenstvo.sk. Význam pôdohospodárskeho poradenstva.