Zachovanie pracovných miest vo firmách je výzvou - Voštenáková, Zuzana
Protikrízové opatrenia zamestnávateľov v rámci zachovania pracovných miest. Nutné prechodové riešenia. Vhodné formy zamestnávania. Rady ako šetriť či nešetriť. Špecifikácia pracovných pozícií.