Zamestávanie absolventov - majú vôbec dnes šancu? - Rakytová Valentová, Andrea
Výhody zamestnávania absolventov. Časté očakávania zamestnávateľov a dopyt na trhu práce po absolventoch. Krízové opatrenia firiem.