Zajišťování kvality německého vysokého školství - Geršlová, Jana
Vysokoškolské štúdium v Nemecku. Reformy pre posilnenie medzinárodnej konkurencieschopnosti. Projekt manažmentu kvality. Medzinárodná spolupráca a upevnenie európskeho vysokoškolského priestoru. Ďalšie iniciatívy pre posilnenie kvality.