Meranie priestorovej dimenzie chudoby na Slovensku - Labudová, Viera, 1958-
Meranie sociálno-priestorovej dimenzie chudoby na Slovensku. Chudoba ako viacdimenzionálny jav. Použitie sprostredkujúcich indikátorov, ktoré sú považované za významné determinanty chudoby. Použitie metódy hlavných komponentov.