Regionálna analýza príjmov v domácnostiach SR - Vojtková, Mária, 1966-
Celkový disponibilný príjem domácností ako jeden z významných indikátorov regionálnych disparít. Posúdenie vplyvu regiónu SR na ekvivalentný disponibilný príjem domácností v roku 2007. Odhalenie signifikantných rozdielov medzi jednotlivými regiónmi podľa veľkosti disponibilného príjmu.