JESSICA - strukturální fondy trochu jinak - Půbal, Karel
Finančný nástroj Európskej únie - JESSICA (Joint European support for sustainable investment in city areas). Možnosti využitia finančného nástroja JESSICA na realizáciu mestských projektov. Výhody tohto finančného nástroja oproti klasickému grantovému financovaniu. Využitie finančného nástroja JESSICA v Českej republike.