MMF: Reforma po reformě - Procházka, Petr
Návrh reformy Medzinárodného menového fondu. Oblasti, ktorých sa návrh reformy týka - kvóty, dohľad a efektívnosť, úverové facility. Nedostatok politickej vôle - príčina neuskutočnenia reformy. Finančná kríza ako impulz pre novú etapu histórie MMF. Globálny makrofinančný dohľad. Rastúca úloha štátov G 20. Istanbulské rozhodnutie o revízii mandátu MMF, finančnej úlohe MMF, dohľadu a governance.