Vzťah k riziku - Bačišin, Vladimír
Charakter, množstvo a ťažoba dôsledkov rizika. Vnímanie rizika. Faktor strachu a faktor kontroly. Rozlišovanie správania sa v rizikových situáciách. Zákonitosti rizikového správania sa. Riadenie rizika.