Zvyšujte výkon firemních procesů - Lacko, Ľuboslav
Business performance management (BPM) - zameraný na optimalizáciu chodu firmy a teda aj na jej výkonnosť.Optimalizácia procesov ako priorita súčasnosti. Procesy Business intelligence (BI) - zmena dát na informácie a ich využívanie pri rozhodovaní. Definovanie a sledovanie výkonnostných cieľov. Eliminácia rizík. Odlíšiť sa od konkurencie.