Vieme, čo je inflácia a ako ju merať? - Husár, Jaroslav
Teoretický prístup k inflácii. Vzťah inflácie a relatívnych cien. Vzťah inflácie a všeobecnej úrovne cien. Inflácia a pohyb ceny smerom k rovnovážnej cene, dynamika. Meranie inflácie v praxi.