K vybraným problémom vplyvu globalizácie na postavenie pracovníkov s nízkou kvalifikáciou - Rievajová, Eva
Príčiny prehlbovania dôchodkovej nerovnosti. Vývoj podielu pracovných dôchodkov na pridanej hodnote v krajinách EÚ 15 (1998-2007). Prehľad minimálnych miezd v krajinách EÚ (1999-2008). Možné riešenia problémov nízkokvalifikovaných pracovníkov.