Sociálny podnik ako nástroj na riešenie chudoby a sociálnej exklúzie - Ošková, Silvia, 1979-
Chudoba a sociálna exklúzia ako najväčšie riziká v 21. storočí. Národný program Slovenskej republiky k Európskemu roku boja proti chudobe a sociálnemu vylúčeniu. Opatrenia k zníženiu chudoby. Dávky v hmotnej núdzi podľa typu rodiny. Fungovanie sociálnych podnikov.