<The> Present consumption and characteristics of a Slovak consumer - Kita, Jaroslav
Štruktúra domácností. Úroveň príjmov domácností. Meranie zadlženosti a úspor domácností. Možnosti spotreby z pohľadu množstva predaja na Slovensku. Orientácia spotreby slovenských domácností je zameraná hlavne na udržanie si súčasného životného štýlu.