Alternatívne formy zamestnávania na Slovensku z právneho hľadiska - Sýkorová, Mária
Alternatívne formy pracovnoprávnych vzťahov ako sú pracovný pomer na kratší pracovný čas, domáca práca a telepráca a personálny lízing.